Een App laten maken?

Wilt u een mobiele App laten maken. Dan zit u op het juiste adres.

Wij maken Apps voor uw bedrijf, evenement of vereniging. We kunnen in principe alles op maat maken in overleg.

Zo hebben we ervaring met oplossingen waarbij een server oplossing in .NET Core nodig is met een Web API waarmee de App dan kan communiceren en waar de data op een centrale gehoste omgeving beschikbaar is voor alle gebruikers en beschikbaar via een beveiligde inlog en gekoppeld aan rollen zoals Admin en Standaard gebruikers.

We hebben ook een aantal ‘bijna klaar’ / template oplossingen voor u klaar staan die we mits de specificaties matchen voor een vaste prijs kunnen aanbieden.

Verzorgingsplanning App

Zo hebben een we een verzorgingsplanner App die initieel gericht is op het inplannen van verzorg momententen (massage, blessure behandeling) met de volgende functionaliteiten:

  • Web site waar centraal de planning, profielen, spelers en instellingen worden opgeslagen en beheerd.
  • App voor Android en iOS waar spelers zich kunnen inplannen om verzorgd te worden op binnen tijdsblokken die van tevoren zijn bepaald.
  • Spelers hebben geen inzicht in details van verzorg momenten van andere spelers.
  • Alleen verzorgers hebben een andere rol en kunnen alle gegevens inzien.
  • Spelers geven vantevoren aan wat het probleem is zodat de verzorging zich hierop kan instellen.
  • De tijdsblokken zijn variabel en kunnen per tijds eenheid van 10 minuten worden verlengd of verkort door de verzorging.
  • Spelers kunnen de afspraak in de telefoon zetten bij het maken van de afspraak zodat ze een notificatie krijgen als de afspraak aanstaande is.

Verder is er nog meer geïntegreerd wat misschien beter uitgelegd of getoond kan worden door middel van een kleine demonstratie.

Hiervoor is zoals eerder vermeld een vast prijs en vaste implementatie waarvoor een website en Apps opgeleverd worden.

voor een bestaande implementatie kunt u bij de portfolio sectie kijken bij FC Verzorging. Deze is gebouwd voor de selectie van FC ’s Gravenzande. De App wordt gebouwd met Xamarin Forms om het consistent voor zowel iOS als Android te kunnen aanbieden.