• 01

  Club / Verzorgers

  De club heeft een registratie van spelers in verschillende teams. En de verzorgers hebben per dag een overzicht per massagetafel welke spelers er in welk tijdsslot zich hebben ingeschreven.

  Tevens kan er per speler een dossier worden bijgehouden en geraadpleegd waardoor je snel kan zien wat bijvoorbeeld de blessure historie is. Ook is er de mogelijkheid om statistieken van spelers bij te houden van o.a. BMI, Visseraalvet %, Gewicht, Shuttlerun uitslagen etc.

  image-1
 • 02

  Spelers / Leden

  Spelers kunnen zich registreren voor de App en kunnen zich daarna op de tafels (die eventueel aan zijn/haar team gekoppeld zijn) registreren om zich te laten verzorgen. Een vrij tijdsslot kan gekozen worden en de blessure, reden kan worden ingevuld zodat de verzorging zich alvast kan voorbereiden. Daarna kan de verzorging een bevestiging sturen welke als notificatie binnen komt. ook kan de afspraak in de agenda op de telefoon worden gezet. Daarna zal de speler via de normal agenda notificatie op de hoogte gehouden worden zodat de afspraak niet vergeten wordt. 

  image-1
Embed iList - Marnix 4 Apps