Een Mobiele App laten maken?

Wil je een mobiele app laten maken? Dan kan ik je helpen! Met mijn bedrijf Marnix 4 Apps maak ik mobiele apps en websites voor bedrijven, verenigingen en evenementen. Ik ben vooral actief in het Westland, maar kan je natuurlijk ook helpen in de omgeving Den Haag, Delft en Rotterdam of daarbuiten. Meer informatie over ontwikkelde producten lees je op de website. Wil je meer weten of ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met me op via de contactpagina of bel/app met 0648331142

Hoe GA ik te werk?

Mijn kracht ligt vooral in maatwerk oplossingen en met name voor verenigingen, bedrijven en evenementen. Na interesse inventariseer ik uw wensen en zullen op basis hiervan een oplossing bouwen. Dit kan een gedeeltelijke integratie met een bestaand systeem zijn of iets totaal nieuws. En hier kan een mobiele App een onderdeel van zijn, maar dat is niet altijd het geval. Enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde oplossingen zijn : een Feestweek event App, een calamiteiten checklist App, de Grip App , een restaurant (keten) App.  Kijk gerust op de web van deze App. Zie de portfolio sectie

Neem bij interesse contact op via het contact formulier

Apps Publiceren

Ook hebben we ervaring op het gebied van publiceren van Apps in zowel de Apple App Store als de Google Play Store 

Wij kunnen naast het zelf maken ook adviseren en helpen met publiceren van Apps die al bijna af zijn. Neem gerust contact op.

Neem bij interesse contact op via het contact formulier

Euro banknotes, money & banking

Wat kost het ?

Als je een maatwerk App wilt laten maken bij Marnix 4 Apps is dat afhankelijk van de complexiteit, en of er bijvoorbeeld nog een website / api kant bij de oplossing gemaakt moet worden.  Maar om een indicatie te geven : een simpele app met redelijk vaste content kan al voor ongeveer € 1000 gemaakt en gepubliceerd worden in de Google Play Store en de Apple App Store. Neem gerust contact op via het Contact Formulier om een afspraak te plannen of een gedetailleerde offerte te kunnen opvragen

Showcase : App voor afspraken in de sportverzorging

Zo hebben een we een verzorgingsplanner App die initieel gericht is op het inplannen van verzorg momententen (massage, blessure behandeling) met de volgende functionaliteiten:

  • Web site waar centraal de planning, profielen, spelers en instellingen worden opgeslagen en beheerd.
  • App voor Android en iOS waar spelers zich kunnen inplannen om verzorgd te worden op binnen tijdsblokken die van tevoren zijn bepaald.
  • Spelers hebben geen inzicht in details van verzorg momenten van andere spelers.
  • Alleen verzorgers hebben een andere rol en kunnen alle gegevens inzien.
  • Spelers geven vantevoren aan wat het probleem is zodat de verzorging zich hierop kan instellen.
  • De tijdsblokken zijn variabel en kunnen per tijds eenheid van 10 minuten worden verlengd of verkort door de verzorging.
  • Spelers kunnen de afspraak in de telefoon zetten bij het maken van de afspraak zodat ze een notificatie krijgen als de afspraak aanstaande is.

Verder is er nog meer geïntegreerd wat misschien beter uitgelegd of getoond kan worden door middel van een kleine demonstratie.

Hiervoor is zoals eerder vermeld een vaste prijs en vaste implementatie waarvoor een website en Apps opgeleverd worden.

voor een bestaande implementatie kunt u bij de portfolio sectie kijken bij FC Verzorging. Deze is gebouwd voor de selectie van FC ’s Gravenzande. De App wordt gebouwd met Xamarin Forms om het consistent voor zowel iOS als Android te kunnen aanbieden.

Kijk ook bij Verzorgingsplanner voor de abonnement versie van deze App. Deze is ready-to-go en hoeft alleen na registratie nog ietwat ingericht worden. Daarna kunnen uw leden/spelers direct aan de slag.