Aan de slag als verzorger / admin

1) Download de App

Als jouw club meedoet met verzorgingsplanner.nl download als eerste dan de App via de Appstore of google play store. Na het installeren ga je de app voor het eerst opstarten.

Als jouw club nog niet meedoet / een abonnement heeft, vraag dan de verantwoordelijke binnen uw club om eerst contact met ons op te nemen

2) Registreer jezelf

In de App registreer je jezelf. kies jouw club, kies een gebruikersnaam die uniek is en liefst gelijk is aan je voor en achternaam aan elkaar. Je email adres is verplicht. Na het kiezen van een wachtwoord kies je voor ‘registratie voltooien’. 

3) Wacht op bevestiging

Wacht nu tot een verzorger / admin van jouw club je verzoek goedkeurt en je aan een spelers profiel koppelt. Pas hierna kan je echt van de app gebruik maken. je kan de App even naar de achtergrond swipen terwijl je wacht. je krijgt een notificatie als je verder kan.

4) Bevestigd / GEbruik APP en website

Je hebt een notificatie ontvangen van je club/admin.

Als verzorger kan je vanaf nu gebruik gaan maken van de website : verzorgingsplanner.nl of de App waar je nu ook direct bent ingelogd.

Rechten toekennen aan spelers

Als verzorger / Admin kan ontvang je een notificatie als een spelers zich heeft geregistreerd en wacht op uw goedkeuring. In de App kan je dan bij Login -> Gebruikers rechten toekennen kijken welke spelers wachten op goedkeuring.

Deze open je en vervolgens kan je vanuit de aanvraag kiezen voor het aanmaken van een nieuwe speler of het kiezen van een bestaande speler in het systeem.

Ook kies je welke rechten de aanvrager moet krijgen. Speler of Verzorger / Admin

Na het bewaren zal de aanvrager een bericht krijgen dat deze vanaf dan de app kan gaan gebruiken