Portfolio en klanten

Portfolio

Hier kan je zien wat ik zoal gemaakt heb. Vooral mobiele Apps maar in een aantal gevallen is er ook een stukje website nodig om bijvoorbeeld de content en de data op te slaan en in een admin rol te kunnen beheren. Vandaar dat het eigenlijk een volledige oplossing is. Alles is mogelijk. Van simpel content beheer tot een specifieke Uren invoer oplossing speciaal voor scholieren van bijvoorbeeld tuinbouw bedrijven. Zo heb ik ook een iPad specifieke app gemaakt waarin calamiteiten geregistreerd kunnen worden overzicht scenarios in kaart kunnen brengen doormiddel van een integratie in de Kaarten functionaliteit van Apple. En dit alles ook nog eens kunnen delen doormiddel van het deel platform van iOS in de vorm van een PDF.

Grip – Online Identity

Meer info..

FC Verzorging

Meer info..

Honselse Feestweek App

Evenementen

Mee info…

Shell OvD

Checklist Calimiteiten App

Meer info…

Wielerronde registratie / uitbetaal systeem

Ook heb ik naast bovengenoemde Apps ook een oplossing inclusief mobile App gemaakt om wielerraces te registreren, gewonnen premies bij te houden, per renner een overzicht te genereren en deze naar de renner mailen en deze uiteindelijk digitaal uit te kunnen laten betalen of contant op basis van de geregistreerde premies. Het is nog veel meer dan dat, maar met de Wielerronde van Honselersdijk hebben we het afgelopen jaar met succes ingezet en ik ga dit ook nog verder ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent geworden, neem gerust contact op voor meer informatie of een demo.

klik op de links voor details van de oplossingen. Verder zijn er een aantal leuke projecten bijna klaar die ik zeker ook op deze portfolio pagina ga plaatsen indien ze opgeleverd zijn.

Klanten en partners