Hoe werkt de sportverzorging afspraken app? (voor spelers)

Video’s

Registreren als speler
Gebruik van app, inplannen

1) Download de App

Als jouw club meedoet met verzorgingsplanner.nl download als eerste dan de App via de Appstore of google play store. Na het installeren ga je de app voor het eerst opstarten.

Als jouw club nog niet meedoet / een abonnement heeft, vraag dan de verantwoordelijke binnen uw club om eerst contact met ons op te nemen

2) Registreer jezelf

In de App registreer je jezelf. kies jouw club, kies een gebruikersnaam die uniek is en liefst gelijk is aan je voor en achternaam aan elkaar. Je email adres is verplicht. Na het kiezen van een wachtwoord kies je voor ‘registratie voltooien’. 

3) Wacht op bevestiging

Wacht nu tot een verzorger / admin van jouw club je verzoek goedkeurt en je aan een spelers profiel koppelt. Pas hierna kan je echt van de app gebruik maken. je kan de App even naar de achtergrond swipen terwijl je wacht. je krijgt een notificatie als je verder kan.

4) Bevestigd / Inplannen afspraak

Je hebt een notificatie ontvangen van je club/verzorging.

Je kan nu per dag op de gewenste massage tafel en in het gewenste tijdvak jezelf inschrijven om verzorgd te worden. Indien gewenst kan de afspraak direct in je Agenda op je device gezet worden.