Over ons / Contact

Marnix 4 Apps is een bedrijf van Marnix Alsemgeest gespecialiseerd in het ontwikkelen van Mobiele Apps. Daarnaast maken we ook websites.

Marnix 4 Apps is ontstaan vanuit mijn passie voor mobiele Apps en van daaruit heb ik al jaren ervaring met het ontwikkelen ervan voor zowel iOS, Android en zelfs UWP (Windows). Ik luister goed naar de wensen van de klant en kan van daaruit heel snel vanuit een concept die dan via een demo doorgelopen wordt, de uiteindelijk App voor meerdere platforms voor u ontwikkelen. De app kan dan afhankelijk van uw potentiële gebruikers worden gedistribueerd als privé app of als publiek app in de verschillende App stores.

Omdat ik als ZZP’er opereer, kan ik heel snel schakelen wanneer eisen en wensen veranderen. Ook zal (afhankelijk van de complexiteit van de functionaliteit) de App wel met een redelijk snelle doorlooptijd ontwikkeld worden.

Kijk in de portfolio sectie om een indruk te krijgen wat we hebben gemaakt en kunnen maken.

Je kan ons bereiken voor een offerte of algemene info via :

Neem via onderstaand contact formulier contact met ons op: als het om een abonnement of offerte gaat, dit graag in het onderwerp vermelden.